Toimitus-, vaihto- ja palautusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Järn-Magnus Oy Ltd. Aputoiminimellä B.Borg & Co Barbershop, y-tunnus 3089519-1. Toimitamme tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.kivijalat.fi/bborg-co-barbershop/ ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset valintasi mukaan Postin erilaisina paketteina, joita voit seurata lähetystunnuksella. Pienlähetyksiä ei pysty seurantanumerosta huolimatta seuraamaan. Paketit lähetään meiltä 1-3 arkipäivän kuluessa. Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

Postin Economy-paketti (“Postipaketti”) 5.90 €

Paketti on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä tai vaihtoehtoisesti valintasi mukaisesta postista 1-2 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Mikäli puhelinnumero ei ole tiedossa, saapumisilmoitus lähetetään sähköpostitse tai postitse. Pakettia säilytetään postissa 7 päivän ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille.

Mikäli pakettisi on tarpeeksi pieni mahtumaan postiluukusta, tulee se sinulle suoraan kotiin. Valitettavasti näitä pienlähetyksiä ei pysty seuraamaan.

Postin pakettiautomaattipaketti (“SmartPost”) 5.90 €

Paketti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Muista siis ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus kaikille normaalihintaisille tuotteille. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautus on asiakkaalle ilmainen. Jos haluat tehdä palautuksen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ennen kuin teet palautuksen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi.

Asiakaspalautus pakettina

Otat yhteyttä Verkkokaupan sähköpostiin, ja sitä kautta saat helposti koodin, jolla voit lähettää postin pakettiautomaatin kautta tuotteen takaisin.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. B.Borg & Co Barbershop käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.