Toimitus-, vaihto- ja palautusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kauneuskeskus Minna-Mari, y-tunnus 2354403-5. Toimitamme tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.kivijalat.fi/kauneuskeskus-minna-mari/ ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat ja toimituskulut

Lahjakortteja tehdään myymälässämme liikkeen aukioloaikoina. Mahdolliset pyhät ja poikkeusaukioloajat saattavat vaikuttaa lahjakorttien toimitusaikoihin. Lahjakortteja on mahdollista ostaa suoraan myymälästämme, noutaa myymälästämme yhdessä sovittuna aikana sekä tilata lahjakortin kirjekuoressa lähtevänä suoraan tilaajan tai lahjakortin saajan osoitteeseen. Lahjakortti postitetaan ilmoitettuun osoitteeseen, kun maksusuoritus on näkyvillä. Toimitamme tilaukset valintasi mukaan ja lähetämme lahjakortit meiltä arkisin, 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lahjakortin toimituskulut tilaajan osoitteeseen tai lahjakortin saajan osoitteeseen 2,90 € / lahjakortti.

Vaihto- ja palautusoikeus

Lahjakorteillamme ei valitettavasti ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kauneuskeskus Minna-Mari käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.